Over ons

over ons

Welkom bij Get Comfy, jouw schoonheidsspecialist gevestigd aan de Pels Rijckenstraat 5 in Arnhem. Bij ons kun je terecht voor op maat gemaakte schoonheidsbehandelingen die passen bij jouw specifieke huidbehoeften. Van gezichtsbehandelingen tot lichaamsbehandelingen met een wellness gevoel, wij hebben alles in huis om jou te laten ontspannen en je huid te verzorgen.

Wij beginnen met een grondige huidbeoordeling en bespreken vervolgens jouw persoonlijke wensen en behoeften. Op basis hiervan stellen wij een op maat gemaakt behandelplan op, zodat wij het beste resultaat kunnen behalen. Onze aanpak zorgt ervoor dat jij je ontspannen en verfrist voelt, terwijl wij ons richten op wat we het beste kunnen: uitmuntende huidverzorgingsdiensten bieden.

Bij Get Comfy begrijpen wij dat elke huid uniek is en daarom behandelen wij elke huid op een unieke manier. Of je nu last hebt van een droge huid, acne of fijne lijntjes, wij hebben de juiste behandeling voor jouw specifieke huidproblemen. Onze getrainde specialisten hebben jarenlange ervaring in het vak en gebruiken alleen de beste producten om jouw huid te verzorgen.

Kies voor een bezoek aan Get Comfy en ontdek wat wij voor jouw huid kunnen betekenen. Laat ons jouw huid verbeteren en jezelf verwennen met onze luxe en ontspannende behandelingen. Wij zijn er trots op de huidspecialist van Arnhem te zijn en verwelkomen je graag in onze schonheidsalon.

Get Comfy jouw schoonheidsspecialist

Onze product lijnen

Eminence Organics

Ontdek de kracht van biologische, biodynamische producten met Eminence Organics. De producten zijn vervaardigd met zorg voor het milieu, door het gebruik van duurzame landbouw en hand geplukte verse ingrediënten uit eigen biodynamische tuin. Vrij van schadelijke stoffen, bieden de producten zowel genezende als verfraaiende eigenschappen voor jouw huid. Ervaar zelf het verschil van biologische verzorging, zonder compromissen op kwaliteit en resultaat.

BiON skincare

BiON Skincare: 20+ Jaar Leiderschap in Cosmeceuticals. Met meer dan 20 jaar ervaring als toonaangevend cosmeceutical merk in de VS en Scandinavië, levert BiON bekroonde producten volgens de nieuwste inzichten en onderzoek. Het team bestaat uit experts in celmoleculaire wetenschap, farmacie en marketing, en richt zich op het maken van de beste producten voor elk huidtype, van acne en rosacea tot de rijpere huid. Ontdek de voordelen van biochemische wetenschap en natuurlijke ingrediënten met BiON Skincare.