Behandelingen

Tijd om te
ontspannen.

Professionele spa behandelingen

Bij onze schoonheidsspecialiste ben je aan het juiste adres als je last hebt van acne. Wij bieden diverse gezichtsbehandelingen aan die speciaal zijn ontworpen om jouw huid te reinigen, kalmeren en verbeteren. Samen met onze specialist stel je een behandelplan op maat op, dat volledig is afgestemd op jouw huidtype en behoeften. Op deze manier behalen we de beste resultaten en zorgen we ervoor dat jouw huid er gezond en stralend uitziet

We begrijpen dat acne een vervelend probleem kan zijn en dat het veel invloed kan hebben op je zelfvertrouwen en zelfbeeld. Daarom bieden we niet alleen professionele behandelingen aan, maar geven we ook advies over hoe je je huid thuis het beste kunt verzorgen. Onze schoonheidsspecialiste kan je bijvoorbeeld tips geven over welke producten je het beste kunt gebruiken en hoe je je huid het beste kunt reinigen en hydrateren.

Als je bij ons langskomt voor een acne-behandeling, kun je rekenen op persoonlijke aandacht en professionele zorg. Onze schoonheidsspecialiste heeft veel ervaring met het behandelen van acne en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw huid weer gezond en stralend wordt. Dus als je last hebt van acne, maak dan snel een afspraak en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Anti Cellulite behandeling

Bij onze schoonheidssalon staat ontspanning centraal. Tijdens onze behandelingen zorgen wij ervoor dat je niet alleen een stralende huid krijgt, maar ook volledig tot rust kunt komen.

Organic product

Onze schoonheidsspecialiste adviseert je graag over welke biologische producten het beste bij jouw huidtype passen en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Zo ben je verzekerd van een behandeling die niet alleen ontspannend is, maar ook goed is voor je huid én het milieu.

Acne gezichtsbehandeling

Onze "Get Comfy" gezichtsbehandeling is speciaal ontworpen voor mensen met acne of een onzuivere huid. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van biologische producten die helpen bij het reinigen en kalmeren van de huid, zonder deze uit te drogen.