Over ons

over ons

Ontspan bij Get Comfy Schoonheidssalon: Topkwaliteit en volle aandacht.

Bij Get Comfy staat jouw comfort en welzijn voorop. Wij geven je onze volle aandacht en ontspanning is key voor een geweldige beauty-beleving. Onze sfeer, expertise en behandelingen zorgen voor onbezorgd ontspannen. Jouw huid verdient het beste, dus behandelen wij elke huid op maat. Wij luisteren naar jouw wensen en analyseren de unieke huidbehoeften en ontwerpen vervolgens het beste behandelplan voor topresultaten. Proef het verschil van Get Comfy.

Onze product lijnen

Eminence Organics

Ontdek de kracht van biologische, biodynamische producten met Eminence Organics. De producten zijn vervaardigd met zorg voor het milieu, door het gebruik van duurzame landbouw en hand geplukte verse ingrediënten uit eigen biodynamische tuin. Vrij van schadelijke stoffen, bieden de producten zowel genezende als verfraaiende eigenschappen voor jouw huid. Ervaar zelf het verschil van biologische verzorging, zonder compromissen op kwaliteit en resultaat.

BiON skincare

BiON Skincare: 20+ Jaar Leiderschap in Cosmeceuticals. Met meer dan 20 jaar ervaring als toonaangevend cosmeceutical merk in de VS en Scandinavië, levert BiON bekroonde producten volgens de nieuwste inzichten en onderzoek. Het team bestaat uit experts in celmoleculaire wetenschap, farmacie en marketing, en richt zich op het maken van de beste producten voor elk huidtype, van acne en rosacea tot de rijpere huid. Ontdek de voordelen van biochemische wetenschap en natuurlijke ingrediënten met BiON Skincare.